Over ik rouw van jou

ik rouw van jou, voor een blijvende herinnering.

Als een naaste van ons intens veel verdriet heeft omdat een dierbare is overleden, voelen wij ons als familie, vriend, vriendin of collega soms machteloos. Wij willen diegene graag helpen en weten niet altijd goed hoe. Er simpelweg voor iemand zijn wordt meestal al heel erg gewaardeerd. Naast er voor iemand zijn kunnen we gelukkig nog meer doen. Waar onder een klein gebaar sturen wat ook heel goed kan als jij zelf iemand wilt bedanken voor de steun in een lastige periode. 

Een blijvende herinnering

Vaak zijn de liefde en aandacht van jou als vriend al genoeg. Soms wil je toch graag iets geven. Om een hart onder de riem te steken. Om duidelijk te maken dat je om die gene geeft. Een geschenk waarmee men de herinnering aan de overledene nog lang kan koesteren, en troost kan bieden. Vaak zijn bloemen de meest voordehand liggende presentjes. Als je iets anders, iets blijvends en tastbaars wilt geven dan is het lastig iets passends te vinden.

Bijzondere troostgeschenken om iemand te steunen

Daarom ben ik de webshop ikrouwvanjou.com begonnen. In deze online winkel kun je een mooie blijvende herinnering uitzoeken, om je vriend of vriendin te steunen in deze lastige tijd. De collectie is divers zodat er voor verschillende personen altijd wel wat passends te vinden is.

Over ikrouwvanjou.com

Ik rouw van jou biedt een bijzondere en met zorg samengestelde collectie troostcadeaus. Geschenken die je hier vindt kunnen jouw vriend, vriendin of collega ondersteunen bij de rouwverwerking. Een persoonlijk, blijvend cadeau kan steun geven in deze lastige periode. Je zegt met een troostgeschenk ik/wij zijn er voor je, we leven met je mee en we hopen dat je het verlies snel een plekje kunt geven. Wanneer woorden te kort schieten kan een mooi blijvend geschenk een fijne steun zijn.

Troost geschenken die je onder andere bij ik rouw van jou vindt, zijn bijvoorbeeld prachtige notitieboeken om herinneringen in vast te leggen of het verdriet van je af te schrijven en handgemaakte producten van tin zoals een engeltje of hartje.
De diverse gedenkdoosjes bieden een speciaal plekje voor herinneringen. Bijzondere lantaarns en kaarsen zijn er om een lichtje te branden.

 

Ken jij  een mooi merk of product wat volgens jou nog mist in onze webshop of maak jij zelf een product die te maken heeft met verlies en herinneren, laat het ons dan weten via info@ikrouwvanjou.com. 

Wij maken met de hand eigen creaties voor particulieren en bedrijven.
Met liefde gaan we in overleg met jouw om je eigen ontwerp om te zetten in tin.  

Waarom ikrouwvanjou.com?

  • Bijzondere collectie troostcadeaus voor een blijvende herinnering
  • Snelle levering (voor 16:00 uur besteld, direct verzonden) behalve maandag.
  • Thuisbezorgd op zaterdag
  • Veilig en eenvoudig betalen

xxx

Notitieboekjes Geen verzendkosten boven de €70
Notitieboekjes Snel thuisbezorgd door PostNL
Notitieboekjes Veilig en snel betalen met iDEAL
Notitieboekjes Gratis persoonlijke inpakservice