Willow Tree beeldjes

Willow Tree beeldjes

Nieuw in ons assortiment met troostgeschenken zijn de prachtige beeldjes van Willow Tree®. Deze worden met de hand ontworpen door de Amerikaanse Susan Lordi. De beeldjes hebben geen gezichtje en laten emoties zien alleen door het gebruik van houding en gebaar.

Onze collectie Willow Tree® beeldjes

Over Susan Lordi en de ontwikkeling van de Willow Tree® beeldjes

In 2000 is Susan Lordi begonnen met het maken van de handgesneden Willow Tree® beelden. Ze gebruikte hiervoor familie en vrienden als model en probeerde iedere moment of gevoel vast te leggen in een beeldje.

De beelden worden gemaakt van speciale klei en door haar met de hand gesneden, waarna er mallen van gemaakt worden en ieder individuele beeldje gegoten wordt van kunsthars. Daarna worden ze met de hand individueel worden geschilderd. Zachte gewassen kleuren, metalen accenten, representatieve iconen markeren het werk van Susan Lordi.

De verf die gebruikt wordt is op waterbasis. Daarom zijn deze beeldjes alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

“Ik probeer de interpretatie van Willow Tree open te houden. Hiermee hoop ik dat dit het meer persoonlijk maakt en degene die er naar kijkt zijn eigen interpreatie te maken van wat het beeldje voor hem of haar betekent.”

Willow Tree

De lijn is sinds 2000 gegroeid met diverse gevoelens en emoties die we het meeste uiten. Uiten aan onze vrienden, familie, leraren en aan de mensen die heel dichtbij of juist heel ver weg zijn. De naam Willow Tree® is symbolisch gekozen omdat de beelden van hout lijken gemaakt te zijn. En daarbij is ook gebruik gemaakt van een vogel voor heling en bloemen voor schoonheid.

Troostgeschenken

Willow Tree is een intieme, persoonlijk lijn van de figuratieve beeldjes die kwaliteiten en emoties laten zien die ons helpen dicht bij de ander te staan, pijn te verzachten, wonden te helen of een vriendschap te waarderen.

Deze beelden lenen zich ook heel erg goed om in tijden van het verlies van een dierbare een hart onder de riem te steken. Veel mensen vinden veel troost door het kijken naar deze prachtige sculpturen. Een prachtig cadeautje voor een vriendin die wat steun en troost kan gebruiken.

Ieder jaar worden een paar nieuwe beeldjes aan de collectie toegevoegd. Wij hebben een collectie samengesteld die toepasselijk zijn in tijden van rouw. Ben je op zoek naar een ander beeldje, neem dan contact met ons op. Deze kunnen wij dan hoogstwaarschijnlijk voor je bestellen.

www.ikrouwvanjou.com is erkend verkoper van de Willow Tree® collectie.Willow Tree Nederland

6 reacties op “Willow Tree beeldjes

 1. Iris zegt:

  Ik zou mijn vriendin graag zo een beeldje geven maar haar huid is bruin ipv wit /blank. Zijn er ook beeldjes beschikbaar met andere huidskleuren?

 2. ik rouw van jou zegt:

  Hallo Iris,
  Dankjewel voor uw reactie.
  Er zijn beeldjes met een donkere kleur.
  Ik zal morgen via email u een lijst toe mailen.

 3. ik rouw van jou zegt:

  Ze zijn verschillend van hoogte, de een is 14cm en de andere kan groter zijn.
  Wat zoekt u als ik vragen mag? Dan kan ik u ermee helpen.
  Met vriendelijke groet,
  Gertjan

 4. Karin Claessens,van den broek zegt:

  Ik wil het als urn gebruiken.zijn ze van onder open of kan ik er een gaatje inmaken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.ikrouwvanjou.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 127 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies