Paperblanks notitieboek en gastenboek

Paperblanks notitieboek en gastenboek

Bij verdriet kan een notitieboek goed helpen door over gevoelens te schrijven. Schrijven kan een goede manier zijn uitdrukking te geven aan wat er in je leeft en om jouw verdriet een plekje geven. Dit kan helpen bij de rouwverwerking.

Daarom hebben we bij ik rouw van jou ook notitieboekjes in ons assortiment. Een van de merken waarvan wij notitieboeken aanbieden is Paperblanks.

Over Paperblanks

Paperblanks heeft een ruime collectie zeer bijzondere notitieboeken. Deze notitieboeken zijn met veel zorg ontworpen en gemaakt. Ook is er rekening gehouden met het duurzame aspect en zijn de kaften en het bindmateriaal gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Paperblanks is een merk wat al geruime tijd notitieboeken maakt en hebben daardoor veel ervaring opgedaan.

Bijzondere collectie notitieboeken

De kaften worden veelal ontworpen door artiesten zoals Laurel Burch of geïnspireerd door grootheden en visionairs waardoor er mooie notitieboeken ontstaan. Veelal met een bijzonder en soms klassiek of barok uiterlijk. Aangezien de collectie bestaat uit veel varianten is er altijd wel een Paperblanks notitieboek wat bij jou past.

De formaten van Paperblanks notitieboeken wijken af van de afmetingen die in Nederland gebruikelijk zijn. De meeste Paperblanks notitieboeken die wij verkopen hebben het formaat Midi. Dat is een B6 formaat van 13 x 18 cm en is iets kleiner dan een A5 notitieboek. Hierdoor heeft het een handzaam formaat en neem je het notitieboek makkelijk met je mee.

Waarom een Paperblanks notitieboek gebruiken?

  • Schrijven kan bijdragen aan de rouwverwerking. Door te schrijven in een notitieboek wat je persoonlijk aanspreekt en wat je mooi vindt, maakt het schrijven over deze vervelende gevoelens fijner.
  • Paperblanks notitieboeken zijn gemaakt om heel lang te bewaren en ze nog eens na te lezen. Een Paperblanks dagboek is dus een bewaardocument voor later.
  • De kaften van Paperblanks zijn bijzonder. Je voelt de structuur en het reliëf van de afbeelding en dat maakt het notitieboek nog specialer.
  • Er zijn veel soorten notitieboeken van Paperblanks, dus er is er altijd wel een die je persoonlijk aanspreekt.

Paperblanks gastenboeken

De standaard condoleance albums zijn vaak niet meer van deze tijd. De buitenkant is vaak saai en treurig. Daarom verkopen wij ook de gastenboeken van Paperblanks onder de categorie condoleancealbums. Deze grote liggende, blanco gastenboeken lenen zich goed als condoleancealbum en zijn een mooi boek om nog eens door heen te bladeren.

Paperblanks mementoboxen

Naast de notitieboeken en de gastenboeken hebben we ook gedenkdoosjes van Paperblanks. Deze gedenkdoosjes zijn er in verschillende vormen maten. Ideaal om kostbare herinneringen aan de overledenen in te bewaren en er zo nu in dan in te kijken. De herdenkingsdozen zijn zo mooi vormgegeven dat ze niet mis staan op een gedenk plekje in huis.

Paperblanks notitieboeken, condoleanceboeken, gedenkdoosjes

Dit bericht is gepost in Merken. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.ikrouwvanjou.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 122 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies