Dots Lifestyle hout prints

Dots Lifestyle hout prints

Dots is een lifestyle merk met mooie, natuurlijke producten opgericht door twee mensen met een passie voor vormgeven en ambachtelijk handwerk. Het resultaat zie je in de producten die ze ontwerpen en maken. Alle producten van hout wordt door hun zelf gemaakt. Twee keer per jaar brengen ze een nieuwe collectie uit.

Hout prints en houten huisjes
Wij zijn zeer gecharmeerd van de hout printen die ze maken. In de basis zijn het houten bordjes van 3 cm dik, waar een mooie print of tekst op staat gedrukt. Een dergelijk bordje of huisje kent meerdere toepassingen. Leuk simpelweg je huis op. Gebruik het als inspirerende quote daar waar je vaak aanwezig bent. Of gebruik het als herinnering aan een dierbare bij je eigengemaakte altaartje of gedenkplekje.

Hout met een keurmerk
De reden dat de makers met hout werken is omdat ze vinden dat het bijzondere kwaliteiten heeft ten opzichte van andere materialen. Het is flexibel, natuurlijk, warm en milieuvriendelijk. Hout is de basis van de collectie en heeft een FSC keurmerk. Dit betekent dat het hout op een duurzame wijze uit het bos is geoogst zonder het bos schade aan te brengen.

Hout printen zijn eigentijds door de Scandinavische accenten en de mooie kleuren die gebruikt worden.

Hart onder de riem
Met het geven van een houtprint geef je iemand die verdriet heeft een mooi en blijvend geschenk. Een houtprint is een mooi en persoonlijk gebaar als woorden te kort schieten. Je laat hiermee merken aan de ander dat je er voor hem of haar bent. De ontvanger kan de houtprint neerzetten waar hij of zij wil, of kan het bij een herdenkingsplekje van de overledene zetten.

De Dots Lifestyle hout prints die ik rouw van jou in het assortiment heeft

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.ikrouwvanjou.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 55 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies