Persoonlijke uitvaart met tastbare liefde

hartjes

Na de Uitvaart nodigden we iedereen uit voor een bijeenkomst in oma’s tuin, haar favoriete plek op aarde. We hadden een tent opgezet, versierd met lampionnen en haar geliefde bloemen. Er waren hapjes en drankjes die oma graag maakte, en een tafel met fotoalbums waarin iedereen kon bladeren.

Het hoogtepunt van de middag was het planten van een boom ter ere van oma. Elk familielid kreeg een klein zakje met zaden van haar favoriete bloemen om in hun eigen tuin te planten. Dit symboliseerde hoe haar liefde en zorg zich als een bloeiende tuin over ons allen zouden blijven verspreiden.

Een blijvende Herinnering.

Het plannen van een uitvaart is een emotioneel en vaak overweldigend proces. Het is een tijd waarin je afscheid neemt van een dierbare, terwijl je tegelijkertijd tal van praktische beslissingen moet nemen.
Een persoonlijke uitvaart is een manier om het unieke leven van een dierbare te eren.
Door zorgvuldig te kiezen voor foto’s, muziek, bedankjes en andere persoonlijke elementen, kun je een afscheid creëren dat niet alleen het verlies erkent, maar ook de vreugde en liefde viert die de overledene in het leven bracht.

Het biedt troost en helpt bij het verwerken van het verlies door te focussen op de liefde en de herinneringen die blijven. Wij denken graag liefdevol mee om iets persoonlijks te vervaardigen wat achtergelaten kan worden aan de dierbaren die achterblijven. Om mee te geven aan het einde van een uitvaart. Vaak sturen we een mooi bedankkaartje dat mensen geweest zijn, maar dit stuk als je zou willen kan nog een persoonlijk randje krijgen. Zo werken wij in onze eigen handtingieterij liefdevol persoonlijke producten op maat af. Oma hield van rozen en er wordt bijvoorbeeld een tinnen roosje, welke nooit verwelkt, gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.ikrouwvanjou.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 127 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies