Kerst-mis

Kerst-mis

Rond de kerstdagen is het tijd om tot jezelf te komen. Een warm samenzijn met mensen die je lief hebt, waarbij je steun en troost kan vinden. De sfeer van kerst zorgt bij velen voor een gevoel van samenzijn en aandacht voor elkaar. Met een twinkelende kerstboom en presentjes voor je dierbaren.

Voor sommige mensen is kerst een periode van gemis.
Naasten en geliefden die ze verloren zijn en een plekje aan de tafel zouden innemen zijn niet meer.
Ook bij ziekte of dingen die niet meer zijn zoals ze waren kan een emotioneel gevoel extra versterkt worden door de laatste dagen van het jaar.

Wij kunnen die pijn of dat verdriet helaas niet wegnemen. Met al onze mooie producten kunnen we dit wel proberen te verzachten. Wij hebben hierom een fijne actie, om samen te delen, te helen en te steunen. Deze laatste weken van het jaar geven wij 10% korting op de collectie Tinnen herinnering & Willow Tree.

In deze collectie vind je beeldjes gemaakt van kunsthars. Doordat de beeldjes geen gezichten hebben beelden ze met hun vorm emoties en gevoelens uit. Een fijne herinnering aan iemand vindt je in de verschillende beeldjes van Willow Tree.

Onze tinnen herinnering producten maken wij allemaal zelf met de hand in de Edeltingieterij.
Doordat wij dit proces zelf in de hand hebben kunnen wij alle liefde en aandacht in het beeldje stoppen. Een beeldje gemaakt van tin, met een speciale boodschap om jouw dierbare of geliefde steun en troost mee te geven.

Wij wensen jullie allen ontzettend fijne feestdagen. Laat het gemis niet overheersen. Denk aan alle fijne herinneringen van de afgelopen jaren. Koester die momenten die het waard zijn!

Fijne feestdagen en een prachtig nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.ikrouwvanjou.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 126 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies